Digitala lösningar

På AVA är vi experter på att hjälpa företag att skapa effektiva och engagerande digitala lösningar. 

Expertområde

Vi är er pålitliga kompass i det digitala landskapet och vägleder er mot hållbar och långsiktig framgång.


Vi vet att det är avgörande att ligga i framkant för att kunna konkurrera på dagens digitala marknad. Vi erbjuder en rad tjänster från utformning av företagshemsidor och digitala års- och hållbarhetsrapporter, till att implementera IPO-verktyg och övervaka ägarintressen. Vi säkerställer att er webbplats är SEO-optimerad och fylld med det innehåll era målgrupper förväntar sig. Dessutom stöttar vi er i att följa ESEF och EU:s taxonomi-krav. Med oss får ni tillgång till ett team som erbjuder ett helhetsperspektiv på digitala lösningar. Låt oss vägleda er genom det digitala landskapet och vända utmaningar till framgång.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka ett möte

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Visste du att?

92%

av investerare använder sig av ett företags IR-webb för att ta reda på information. 
Källa: Brunswick Group, Digital Investor Survey 2021

94%

av investerare påstår att de hämtar data från sociala medier och digitala plattformar. 
Källa: Brunswick Group, Digital Investor Survey 2023
Vår kompetens

Vi erbjuder interaktiva rapporter och presentationer som gör det möjligt för er att kommunicera era finansiella resultat och strategier på ett dynamiskt sätt.


Genom att använda interaktiva diagram, anpassade visualiseringar och användarvänliga gränssnitt kan vi hjälpa er att presentera komplex information på ett lättillgängligt och engagerande sätt. Vårt mål är att hjälpa er att nå ut till era investerare och intressenter på ett effektivt och engagerande sätt genom innovativa digitala verktyg och plattformar.

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.