Investor Relations

Vi förstår vikten av att etablera en stark koppling mellan er och era aktieägare, analytiker och kapitalmarknaden.

Expertområde

Investor Relations är mer än bara kommunikation – det är en strategisk disciplin som bygger långsiktiga relationer med era viktigaste intressenter.


Vi hjälper er att utforma en tydlig strategi och erbjuder löpande support för att ni effektivt ska kunna kommunicera er vision, era mål och era framsteg. Från börsintroduktioner och transaktioner, kapitalmarknadsdagar och bolagsstämmor, till utveckling av era investeringscase och budskapsplattformar - vi är här för att stödja er på varje steg av resan.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka ett möte

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Christian Hall

Senior rådgivare +46 20 89 93 43 [email protected]

Visste du att?

57%

av företag planerar en kapitalmarknadsdag i hybridformat.
Källa: Nasdaq, Global IR Issuer Pulse 2023

46%

av IR-ansvariga som deltog i en studie införde en ny IR aktivitet under 2022, eller planerar att införa en under 2023. 
Källa: Nasdaq, Global IR Issuer Pulse 2023
Vår kompetens

När ni samarbetar med oss kan ni lita på att vår expertis och vårt engagemang maximerar er närvaro och framgång på kapitalmarknaden.


Vi har gedigen erfarenhet och kunskap inom Investor Relations och kan stödja er genom hela processen, från börsintroduktioner och transaktioner till kapitalmarknadsdagar och strategisk rådgivning. Vår expertis sträcker sig över olika branscher och vi förstår vikten av en skräddarsydd IR-strategi som speglar ert företags specifika behov och mål.

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.