Public Relations

För att bygga starka varumärken och långsiktiga relationer krävs kommunikation i världsklass. AVA hjälper er att berätta er historia på ett engagerande sätt för både framtida kunder och opinionsbildare.

Expertområde

Vi erbjuder tjänster inom medierelationer, public affairs, sociala medier och kommunikationsstrategi. 


Med utgångspunkt i era affärsmål och önskemål, säkerställer våra träffsäkra analyser och smarta strategier att er kommunikation verkligen stärker er affär. Låt oss hjälpa er att berätta er historia på ett effektivt och engagerande sätt. Med Ava vid er sida kan ni nå ut till rätt människor på rätt sätt.

Visste du att?

63%

av det egna bolagets marknadsvärde är kopplat till företagets rykte enligt den genomsnittliga företagstoppen i världen. 
Källa:  Weber Shandwick, The State of Corporate Reputation in 2020

87%

av tillfrågade investerare anser att det är viktigt att aktien de följer finns representerad på sociala medier. 
Källa: Brunswick Group, Digital Investor Survey 2023
Vår kompetens

Medierelationer är en viktig del av vårt arbete.


Vi har etablerade kontakter och relationer med journalister och medieaktörer inom olika branscher och kan hjälpa er att nå ut till rätt målgrupper genom relevant och engagerande medieexponering. Vi arbetar proaktivt med att skapa nyhetsvärde och berättelser som passar era mål och budskap. Sociala medier har blivit en integrerad del av PR-arbetet. Vi kan hjälpa er att utnyttja sociala medieplattformar för att bygga och engagera er målgrupp, skapa dialog och sprida ert budskap på ett effektivt sätt.

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.