Kapitalmarknadsdagar

Kapitalmarknadsdagar och bolagsstämmor är viktiga plattformar för att stärka förhållandet med investerare och analytiker.

Tjänst

Optimera er kommunikation under kapitalmarknadsdagar och bolagsstämmor för att stärka ert IR-varumärke.

En möjlighet att bygga starka investerarrelationer

Kapitalmarknadsdagar och bolagsstämmor är viktiga tillfällen där företag kan kommunicera sin vision och framsteg med investerare och analytiker. Dessa tillfällen erbjuder er en unik möjlighet att skapa och underhålla en stark dialog med era viktigaste intressenter. Det är även ett perfekt tillfälle att visa på er väg framåt och ingjuta förtroende för styrelse och ledning. Genom att optimera er kommunikation under dessa tillfällen kan ni förstärka ert företags varumärke, bygga förtroende och skapa förståelse för er strategi och era framsteg. Med vår långa erfarenhet av Investor Relations ser vi till att rätt budskap förmedlas på rätt sätt.

Maximera effekten av era roadshows

Roadshows är ett viktigt verktyg för att nå ut till investerare och presentera företagets prestationer och framtidsutsikter. Genom att skräddarsy er kommunikation till varje roadshow, kan ni säkerställa att företagets vision och värdeskapande modell kommuniceras på ett effektivt och engagerande sätt. På AVA kan vi erbjuda support för att förbereda och utforma presentationsmaterial, coacha er inför evenemanget och hjälpa er att förstå de krav som investerare har. Med vårt stöd kan ni förbättra er kommunikation och stärka era relationer med nyckelintressenter.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka ett möte

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Vi kan hjälpa er med...

Planering och genomförande av kapitalmarknadsdagar
Genomförande av bolagsstämmor
Organisering av roadshows
Utveckling av presentationsmaterial

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Varför är kapitalmarknadsdagar och bolagsstämmor viktiga för börsbolag?
Hur kan man maximera effekten av en roadshow?
Vilka är de viktigaste komponenterna i planeringen och genomförandet av en kapitalmarknadsdag?
Vilka är nyckelfaktorerna för att genomföra en framgångsrik bolagsstämma?
Hur kan AVA stödja vid organisering av roadshows?

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.