Kapitalmarknadsdagar

Kapitalmarknadsdagar och bolagsstämmor är viktiga plattformar för att stärka förhållandet med investerare och analytiker.

Tjänst

Optimera er kommunikation under kapitalmarknadsdagar och bolagsstämmor för att stärka ert IR-varumärke.

En möjlighet att bygga starka investerarrelationer

Kapitalmarknadsdagar, företagspresentationer och bolagsstämmor är viktiga tillfällen där företaget kan presentera strategi, tidigare framgångar och långsiktiga planer. Det är en unik möjlighet att sprida sitt budskap och bygga relationer med investerare och intressenter. Genom att planera och optimera er kommunikation i samband med publika evenemang kan ni stärka ert varumärke och öka förståelsen för ert företags verksamhet och värdeskapandeprocess. En väl genomförd presentation stärker förtroendet för styrelse och ledning att leverera goda resultat över tid.

Vikten av roadshows och investerarmöten

Roadshows är ett viktigt verktyg för att nå ut till investerare och presentera företagets prestationer och framtidsutsikter. Genom att anpassa er kommunikation till varje möte kan ni säkerställa att företagets vision och värdeskapande modell kommuniceras på ett engagerande sätt som är lättillgängligt för mottagaren. Vi erbjuder rådgivning inom hur ni bäst förbereder er, samt produktion av presentationsmaterial, coachning och målgruppsanalys. Med vårt stöd kan ni förbättra er kommunikation och stärka era relationer med era viktigaste investerare.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka ett möte

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Vi kan hjälpa er med...

Planering och genomförande av kapitalmarknadsdagar
Genomförande av bolagsstämmor
Organisering av roadshows och andra event
Utveckling av presentationsmaterial

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Vilka är de viktigaste komponenterna i planeringen och genomförandet av en kapitalmarknadsdag?

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.