Karriär

Vill du bli en del av vårt team? Följ med på vår resa!

Ava som arbetsplats

Vi skapar en nytänkande arbetsplats där människan står i centrum och utvecklas genom stor tillit och flexibilitet. 


Hos oss får du arbeta med många olika typer av uppdrag, stora som små. Vi är ett starkt sammansvetsat team där vi ser till att ha roligt på jobbet, samtidigt som vi levererar service av högsta kvalitet. Eftersom vi är en liten byrå har du även en stor möjlighet att påverka din arbetsplats. Följ med på resan och väx med oss! 

Vad vi erbjuder

Som medarbetare hos oss får du stor frihet och stort ansvar, vilket främjar bredd i erfarenhet och förmåga. Du har även möjligheten till flexibel tidsplanering och distansarbete. Vårt team värdesätter att ha det roligt tillsammans på jobbet och vi stärker gemenskapen genom regelbunden team-building.

Vem vi söker

På AVA söker vi modiga, drivna individer med ett öppet sinne redo att utmana normer. Du bör uttrycka dig väl i tal och skrift, vara lättlärd och vi ser det som meriterande med ett intresse eller erfarenhet av finans. Sist men inte minst är det viktigt att du är en social person som är redo att bli en del av vårt team. 

Jobba hos oss

Lediga roller


Nedan finner du våra öppna positioner. Om det inte finns några lediga roller är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan som vi mer än gärna tittar närmare på. Det gör du genom att mejla ditt personliga brev och CV till [email protected]. Det går även bra att skicka ett mejl om du har några funderingar.

Analytiker

Heltid / Deltid Stockholm Augusti
Läs mer

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats.

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.