Varumärke

Att bygga ett starkt varumärke tar tid, men med kreativ marknadsföring och effektiva strategier kan processen optimeras.

Expertområde

Ett starkt varumärke utgör kärnan i varje framgångsrikt företag och skapar en solid grund för positiva relationer med era intressenter.


Som ett börsnoterat företag är det viktigt att ha ett starkt varumärke - vare sig det är gentemot investerare, anställda eller kunder. Detta kräver strategiska satsningar på er kommunikation och identitet. Det är viktigt att förstå er nuvarande position och hur ni uppfattas bland era målgrupper. Genom att utveckla en varumärkesstrategi, grafisk profil eller varumärkesplattform kan ni säkerställa att organisationen uppfattas på rätt sätt. Låt ert företag stå ut på marknaden och få den uppmärksamhet det förtjänar.

Visste du att?

4%

ökning i brand equity genererade en ökad omsättning motsvarande 1%, i genomsnitt över 4000 bolag.
Källa: Harvard Business Review, 2023

87%

av tillfrågade investerare anser att det är viktigt att aktien de följer finns representerad på sociala medier. 
Källa: Brunswick Group, Digital Investor Survey 2023
Vår kompetens

Låt oss hjälpa er att utforma en varumärkesstrategi som tydligt definierar er unika position och era kärnvärden för marknaden.


Vår kombinerade erfarenhet inom traditionellt varumärkesbyggande och andra kommunikationsområden gör det möjligt för oss att skapa en varumärkesstrategi som är skräddarsydd för era specifika målgrupper. Genom djupgående analyser skapar vi en stark grund för kommunikation som resonerar med alla intressenter. Våra erfarna Art Directors och formgivare hjälper er att utveckla en visuell identitet som förstärker ert varumärke, skapar kännedom och ökar intresset för ert företag under lång tid framöver.

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.