Varumärke

Vi är medvetna om att varumärkesbyggande kan ta tid, men med kreativ marknadsföring och högkvalitativ kommunikation kan vi påskynda processen.

Expertområde

Ett starkt varumärke utgör kärnan i varje framgångsrikt företag och skapar en solid grund för positiva relationer med intressenter.


Som ett börsnoterat företag är det viktigt att ha ett bra varumärke - vare sig det är gentemot investerare, anställda eller kunder. Det kräver strategiska satsningar på kommunikationen och det är här som AVA kommer in i bilden. Vi hjälper er förstå er nuvarande position och hur ni uppfattas bland era målgrupper. Genom tjänster såsom framtagandet av en utvecklad varumärkesstrategi, grafisk profil eller varumärkesplattform kan vi garantera organisationen uppfattas på rätt sätt. Låt ert företag stå ut på marknaden och få den uppmärksamhet det förtjänar!

Visste du att?

4%

ökning i brand equity generade en ROI för aktieägarvärdet som motsvarade 5.2 gånger det ursprungliga aktieägarvärdet.
Källa: Harvard Business Review, 2023

87%

av tillfrågade investerare anser att det är viktigt att aktien de följer finns representerad på sociala medier. 
Källa: Brunswick Group, Digital Investor Survey 2023
Vår kompetens

Vi erbjuder omfattande varumärkesstrategi som hjälper er att definiera er unika positionering och värdeerbjudande.


Vår kombinerade erfarenhet av traditionellt varumärkesbyggande och finansiell kommunikation gör att vi kan utveckla en varumärkesstrategi anpassad till olika målgrupper. Genom djupgående analyser skapar vi en förståelse som lägger grunden för kommunikation riktat mot både investerare och kunder. Våra UX/UI experter står mer än redo att ta fram grafiska profiler som sätter tonen för varumärket och skapar kännedom och intresse för ert bolag under en lång tid framöver.

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.