Varumärke

Vi är medvetna om att varumärkesbyggande kan ta tid, men med kreativ marknadsföring och högkvalitativ kommunikation kan vi påskynda processen.

Expertområde

Ett starkt varumärke utgör kärnan i varje framgångsrikt företag och skapar en solid grund för positiva relationer med intressenter.


Som ett börsnoterat företag är det viktigt att ha ett bra varumärke - vare sig det är gentemot investerare, anställda eller andra intressenter. Vi erbjuder tjänster som varumärkesstrategi, utveckling av visuell identitet och grafisk profil, designutveckling, samt UX-/UI-design. Oavsett om ni behöver en inledande kartläggning och konkurrentanalys eller en uppdatering av er varumärkesplattform är vi redo att hjälpa till.

Visste du att?

4%

ökning i brand equity generade en ROI för aktieägarvärdet som motsvarade 5.2 gånger det ursprungliga aktieägarvärdet.
Källa: Harvard Business Review, 2023

87%

av tillfrågade investerare anser att det är viktigt att aktien de följer finns representerad på sociala medier. 
Källa: Brunswick Group, Digital Investor Survey 2023
Vår kompetens

Vi erbjuder omfattande varumärkesstrategi som hjälper er att definiera er unika positionering och värdeerbjudande.


Genom att förstå er målgrupp och marknad kan vi utveckla en strategi som sätter tonen för er kommunikation och skapar en stark anknytning till era intressenter. En av våra specialiteter är att skapa en visuell identitet och grafisk profil som förmedlar era företagsvärderingar och skapar en igenkännbarhet.

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.