UX-/UI design

Skapa engagerande användarupplevelser med UX & UI design.

Tjänst

Med UX & UI design förbättrar vi er digitala närvaro och förstärker förtroendet för ert varumärke.

Skapa en engagerande användarupplevelse med UX/UI design

Precis som att en butik måste skapa en inbjudande känsla är  användarupplevelsen i en digital miljö avgörande för att locka och behålla intresset hos era besökare. Det är här som UX, user experience, kommer in i bilden. User experience handlar om hur en användare interagerar med er produkt eller webbplats och är kritiskt för att användare ska uppskatta tjänsten ni erbjuder. User interface (UI), å andra sidan, är hur produkten eller webbplatsen ser ut och uppfattas. Tillsammans utgör UX och UI grunden för hur er digitala produkt eller plattform utformas samt hur interaktionen mellan användaren och produkten kommer att se ut.

En god förståelse lägger grunden för arbetet

Att skapa engagerande användarupplevelser innebär i första steget att arbeta med förstudier och analys för att kartlägga användarnas behov och förväntningar. Därefter kan vi kartlägga hur kunder interagerar med er plattform, vilket i sin tur hjälper oss förbättra användarupplevelsen. Vi samlar in data om användarbeteende, utvärderar och utför återkommande tester för att kunna identifiera förbättringsområden. Med vår hjälp kan ni skapa en smidigare och mer engagerande användarupplevelse som stärker intresset för er plattform och ert företag.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka möte

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Patrik Oscarsson

Art director +46 20 89 93 43 [email protected]

Vi kan hjälpa er med...

UX/UI Design
UX-analyser
Rådgivning inom UX/UI
Användaranpassad IR-webb

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Vad är skillnaden mellan UX och UI?
Hur kan UX-analyser förbättra min digitala produkt eller webbplats?

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.