Loggbok och MAR

Förstå MAR och insiderlagstiftning för att skydda ditt företag från marknadsmissbruk.

Tjänst

Proaktiv hantering av MAR och loggbok är avgörande för företagets skydd mot marknadsmissbruk.

Förståelse för MAR och loggböcker

Marknadsmissbruksförordningen (MAR), även känd som Abuse Regulation, innehåller omfattande regler om förbud mot marknadsmissbruk, inklusive insiderhandel, marknadsmanipulation och olagligt röjande av insiderinformation. Denna förordning ställer höga krav på börsnoterade företag när det gäller hantering av insiderinformation och kommunikation till marknaden. En del av detta arbete innefattar noggrann hantering av loggboken eller insiderförteckningen, där alla personer med insyn ska finnas registereradeoch vara medvetna om sina skyldigheter. På AVA är vi experter på MAR och loggbok, och vi kan vägleda er genom detta komplexa landskap.

Proaktivitet är nyckeln till framgång

En viktig del av arbetet med MAR och loggbok är att vara proaktiv och tydlig i kommunikationen med marknaden. Det är nödvändigt att noggrant förstå vad som definieras som insiderinformation, insiderhandel och marknadsmanipulation för att inte bara förhindra dessa aktiviteter, men för att också agera proaktivt när sådana situationer uppstår. Vi på AVA kan stödja er genom att erbjuda rådgivning och assistans vid hantering av MAR- och loggboksfrågor, inklusive upprättande av en loggbok, rapportering av transaktioner och rådgivning vid problem med MAR eller loggböcker. Vi hjälper er att skydda ert företag och minimera riskerna.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka ett möte

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Vi kan hjälpa er med...

Implementering och hantering av MAR och loggbok
Proaktiv kommunikation
Rådgivning och utbildning i insiderregler
Hantering av insiderförteckning
Stöd vid rapportering av transaktioner
Guidning och stöd vid MAR-relaterad oro

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Vad innebär MAR och varför är det viktigt?
Vad är en loggbok och varför behövs den?
Hur kan AVA hjälpa mitt företag med MAR och loggböcker?

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.