Vi ser fram emot
att höra av dig

Vi ser fram emot att höra av dig

Tillsammans skapar vi morgondagens kommunikation

Kontakta oss

Vi ser över er nuvarande kommunikation och identifierar tydliga förbättringsområden.

Boka möte

Kommunikation som når igenom bruset

AVA Corporate Communications är en kommunikationsbyrå i centrala Stockholm som hjälper stora och små företag att hitta nya och kreativa sätt att arbeta med sin finansiella kommunikation. 


+46 20 10 30 40
9.00 - 17.00 (Måndag-Lördag)
Vasagatan 10, 111 20 Stockholm
[email protected]
Besök vår LinkedIn
*
*
*

Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.


Som ett företag ständigt på språng ligger vårt kontor passande nog precis vid Stockholms Centralstation. Med goda kommunikationer har vi möjlighet att snabbt och enkelt ta oss överallt i stan för möten - och om ni har vägarna förbi är ni mer än välkomna att hälsa på!

Möt vårt team


Alexander Paziraei

Managing Partner

+46 20 89 93 82
[email protected]

Alexander Paziraei

Managing Partner
Alexander är grundare till Ava Corporate Communications. Alexander har under sin karriär arbetat med en gedigen andel börsnoterade bolag och har bred erfarenhet av finansiell kommunikation, investor relations och public relations. Han har en lång erfarenhet från arbetslivet och har tidigare arbetat i fem år som CFO på Oxenstierna & Partners samt en period som partner och CFO på Korp Kommunikation. Alexander har en examen från Handelshögskolan i Stockholm samt har läst industriell ekonomi på KTH. Fritiden spenderas på badmintonbanan, tennisbanan, golfbanan och med familj och vänner. Ibland hinner han även med att spela e-sport.
Carl-Wilhelm Hellstedt

Analytiker

+46 20 10 30 40
[email protected]

Carl-Wilhelm Hellstedt

Analytiker
Carl-Wilhelm har i sin roll som analytiker på Ava huvudsakligt fokus på affärsjuridik och aktiemarknadsrätt. Carl-Wilhelm studerar sista året på juristprogrammet vid Uppsala universitet och har även läst business administration och management på Lunds universitet. På fritiden hittar ni troligtvis Carl-Wilhelm på golfbanan, hos roddföreningen eller med näsan i en bok om tysk grammatik.
Christian Hall

Senior rådgivare

+46 20 89 93 43
[email protected]

Christian Hall

Senior rådgivare
Christian är en Senior Advisor med en bred kompetens inom Investor Relations. Efter att ha arbetat under en lång tid som aktieanalytiker inom banksektorn, valde Christian att byta sida och har sedan ett antal år arbetat som IR-rådgivare. Han har tidigare haft arbetat inom IR på både Academedia och Folksam. Christians expertis inkluderar att skapa, formulera och kommunicera tydliga budskap för investerare samt att bygga förtroende hos kapitalmarknaden. Christian har en bakgrund inom civilekonomi från Handelshögskolan i Stockholm. På fritiden brukar han vistas i naturen, kanske med en golfklubba i handen, eller umgås med familj och vänner.
Dan Setterwall

Senior rådgivare

+46 20 89 93 43
[email protected]

Dan Setterwall

Senior rådgivare
Dan är senior rådgivare och projektledare och har arbetat med strategisk kommunikation och har över 30-års erfarenhet. Både i rollen som beställare i börsnoterade företag och i rollen som konsult. Intresserad av företag och företagande och har lätt att sätta sig in i olika verksamheter och discipliner. Specialiserad på finansiell kommunikation och hur företag kan skaffa sig en rättvisande beskrivning av sitt företag. Utmanas av att bistå företag att kommunicera sin vision, affärsidé, mål och strategi i olika kanaler. Ett drömprojekt kan vara att göra om en årsredovisning ge företagsledningen verktyg för kontakter med investerare och övriga intressenter. Vid sidan av arbetet uppskattar Dan att försjunka i en bra bok. Helst av papper för rätt doft och känsla.
Filippa Lambert

Analytiker

+46 20 89 93 97
[email protected]

Filippa Lambert

Analytiker
Filippa är analytiker på Ava. Hennes huvudsakliga inriktning är inom områdena hållbarhet och finansiell kommunikation, men hon arbetar även med investor relations. Tidigare har Filippa arbetat på Carnegie Fonder och har erfarenhet när det kommer till fondarbete, sparande och ESG-analyser. Hon har även arbetat på Deloitte inom Financial Advisory där hon arbetat med finansiell due diligence samt andra finansiella analyser. Filippa studerar i skrivande stund på Handelshögskolan i Stockholm där hon läser Business and Economics. Hon är med i kårstyrelsen och ansvarig för den externa och interna kommunikationen för dem. Tidigare har hon även suttit som ordförande och projektkoordinator för Handelshögskolans mediautskott. På sin fritid går hon gärna långpromenader med hunden och spenderar tid med familj och vänner.
Gila Paziraei

Analytiker

+46 20 10 30 40
[email protected]

Gila Paziraei

Analytiker
Hållbarhetsfrågor och EU-taxonomin är de huvudsakliga områdena som Gila arbetar med på Ava i sin roll som analytiker. Hon är även en fena på public relations-arbete likt mediebevakning och att ta fram sociala mediestrategier åt företag. Gila har gedigen erfarenhet av grafisk design och content management och arbetar bland annat mycket i Umbraco och Wordpress. Gila har en kandidatexamen i global utveckling från Stockholms universitet och en masterexamen i krigsvetenskap från Försvarshögskolan. Utöver det har Gila arbetat inom Sollentuna Kommun i fyra år. Gila har ett stort intresse för politik och aktuella samhällsfrågor. På fritiden uppskattar hon att resa samt att umgås med familj och vänner.

Greg McIvor

Senior rådgivare
Greg är senior skribent och kommunikationsstrateg. Som tidigare Stockholm-korrespondent för The Guardian och Financial Times har han över 30 års erfarenhet av media och kommunikation. Han har skrivit för ett brett utbud av företag och organisationer inom flera sektorer - från livsmedelsproduktion till pharma och gruvdrift till mjukvara. Hans specialområden inkluderar extern och intern kommunikation, varumärkesinnehåll och finansiell kommunikation. Greg har en juristexamen från University of Nottingham och Westminster Press Diploma in Journalism. Han tycker om att spela padel och hålla sig i form. På helgerna kan du hitta honom med en långlins i naturen när han följer sin passion för naturfotografering.

Gunnel Sköld

Analytiker
Gunnel är analytiker på Ava med huvudsakligt fokus på hållbarhet och investor relations. Hon har en bakgrund inom finanssektorn med flera erfarenheter inom Investment Banking och hållbarhetsarbete. Gunnel har arbetat som Trading Surveillance Analyst på Nasdaq Stockholm, gjort internships på Swedbank och varit medlem i styrelsen för hållbarhetsgruppen på Handelshögskolan. Hon har därför erfarenhet av att arbeta med företagslån, obligationer och ESG-analyser. Gunnel tar snart sin kandidatexamen i Business och Economics från Handelshögskolan i Stockholm och har även studerat ett år på Business Management programmet på University of Edinburgh. På fritiden tar hon gärna en löprunda i naturen, läser en bra bok eller umgås med familj och vänner. 

Julia Mikalsen

Analytiker
Julia är analytiker på Ava och har en bred kompetens inom områdena investor relations, varumärke och public relations. Hon har tidigare arbetat som social media specialist på företaget Kry, där hon har ansvarat för att utveckla och genomföra sociala mediestrategier. Julia har även arbetat på SSF, där hon har fokuserat på marknadskommunikation, såsom utveckling av kampanjer och lanseringar. Utöver sitt arbete har Julia ett stort intresse för hur man kan använda kommunikation för att utveckla verksamheter och har därför valt att studera strategisk kommunikation på Lunds universitet. Julia har varit bosatt i sju olika länder och är en självutnämnd expert på de skandinaviska språken. Hon tycker om att resa och spenderar gärna sin fritid med att upptäcka nya platser och kulturer.

Markus Nilsson

Analytiker
Markus är analytiker på Ava med huvudsakligt fokus på finansiell kommunikation och Investor relations och har en kandidatexamen i Business and Economics från Handelshögskolan i Stockholm. Markus har bra koll på siffror och arbetar främst med finansiella rapporter, IR- och kommunikationsstrategi samt hållbarhet. Utöver det har Markus tidigare suttit i kårstyrelsen för Handelshögskolan i Stockholm. Markus är självutnämnd frankofil och älskar allt som har med Frankrike att göra (förutom Netflixserien Emily in Paris).

Patrik Oscarsson

Art director
Patrik är en erfaren formgivare med en lång bakgrund från reklambyråer. Hans karriär har inkluderat arbete på framstående byråer som DDB, Volt och Lowe. Han har arbetat med allt från stora kampanjer till självständiga projekt, inklusive digital produktion och årsredovisningar. Patrik har bland annat arbetat med företag som Epiroc, Telenor, Danske Bank och Telia. Med en passion för design och detaljer, har Patrik förmågan att omvandla kreativa idéer till visuellt tilltalande projekt. Han har tidigare studerat reklam vid IIU Stockholm och Pace University i New York, samt tagit fortsättningskurser i Photoshop och en kurs i typografi vid Berghs. Patrik har också ett stort idrottsintresse och är engagerad som ledare inom fotboll och ishockey. På fritiden tillbringar han gärna tid i naturen, på båten eller på surfbrädan.

Per Gustafsson

Senior rådgivare
Per är senior rådgivare på AVA och har gedigen erfarenhet när det kommer till bolagsstyrning, redovisningsfrågor och revision för att nämna några områden. Med mer än 30 år som partner på KPMG har han en lång erfarenhet av att arbeta med kunder inom den finansiella världen. Han är sedan 2020 i huvudsak verksam som rådgivare åt större och mindre företag i en rad olika frågor. Med sig har han kunskapen och erfarenheten av tre decennier som revisor och delägare i ett av landets ledande revisionsföretag. Bland kunder under åren hittar man såväl svenska som internationella koncerner, börsnoterade och privatägda. Per har en master of science från Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) och Uppsala universitet. På fritiden gillar Per att resa samt umgås med familj och vänner. Han ägnar sig även gärna åt sitt stora intresse som är motorcykel och sportbilar.

Thomas Maupin

Senior rådgivare
Thomas är Senior Advisor och styrelseledamot på Ava. Thomas har lång erfarenhet från kreditmarknaden som data scientist och analytiker på Corpia. Thomas har ett pågående uppdrag som chief credit officer på Corpia och har en lång och betydande erfarenhet av kreditrisk. Thomas har en omfattande utbildning som inkluderar en Baccalauréat Général en Série Scientifique från Lycée Francais Saint-Louis i Stockholm, samt en Civilingenjörsexamen i Industriell ekonomi, en M.Sc. i Finansiell matematik och en B.Sc. i Tillämpad matematik från KTH. På fritiden tillbringar han tid på golfbanan med vänner, med en bok eller med att ta en löptur.

Walther Almquist

Senior rådgivare
Walther är senior rådgivare på Ava och har mer än 20 års erfarenhet från arbete inom finans, marknadsföring och affärsutveckling. Hans kunskap är djup och han har bland annat jobbat med analys, implementering och styrning av olika projekt. Han har även varit ansvarig för drift samt resultat av daglig verksamhet. Walther har även arbetat med varumärkeskännedom för en rad olika företag inom finansbranschen. Bland annat har han erfarenhet från att jobba med SAAB, Handelsbanken och Carnegie Investment Bank. Han har därtill varit VD på Öhman Capital i tre år. På fritiden spenderar han gärna tiden med vänner och aktiviteter som dykning och skidåkning. Walther har både skepparexamen och licens att flyga helikopter vilket innebär att han spenderar en icke oansenlig del av sin tid både i luften och på vattnet.
Visa alla medarbetare

Är du vår nya kollega?

Läs mer om våra lediga tjänster och bli en del av vårt dynamiska team.

Karriär