Hållbarhet

Vi hjälper er att skapa tydliga och engagerande budskap kring ert hållbarhetsarbete som inte bara stärker ert varumärke, utan även inspirerar andra.

Expertområde

Hållbarhet är ett område som förändras snabbt inom företagsvärlden med nya lagkrav och standarder. Vi ser till att ert bolag följer best practice. 


Er hållbarhetsresa är en berättelse som förtjänar att delas. Tillsammans kan vi stärka ert hållbarhetsarbete och förbättra ert företags attraktionskraft. Vi erbjuder omfattande tjänster inom hållbarhetsrapportering och rådgivning, inklusive framtagning av GRI-rapporter, stöd för att uppnå Agenda 2030 och SDG-målen, TCFD-analyser samt koldioxidberäkningar enligt GHG och SBTi. Dessutom vägleder vi er inför det nya EU-direktivet CSRD.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka möte

Gunnel Sköld

Analytiker +46 89 93 94 [email protected]

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Visste du att?

74%

av institutionella investerare är nu mer benägna att avyttra tillgångar baserat på bristfällig ESG-prestation än före pandemin.
Källa: EY, Global Institutional Investor Survey 2021

87%

av investerare anser att företagsrapporteringen innehåller åtminstone någon form av greenwashing.
Källa: PwC, Global Investor Survey 2022.
Vår kompetens

Vi har omfattande kompetens inom hållbarhetsområdet och kan stödja er i att utforma och kommunicera ert företags hållbarhetsstrategi på ett övertygande sätt.


Vi förstår vikten av att integrera hållbarhet i er affärsmodell och hjälper er att skapa rapporter och material som lyfter fram era hållbarhetsinsatser och resultaten av era åtgärder. Dessutom kan vi vägleda er genom EU-taxonomin och hjälpa er att förstå och implementera dess krav för hållbarhetsrapportering.

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.