Hållbarhet

Vi hjälper er att skapa tydliga och engagerande budskap kring ert hållbarhetsarbete som inte bara stärker ert varumärke, utan även inspirerar andra.

Expertområde

Hållbarhet är ett område i ständig förändring som kräver djup förståelse. Vi garanterar att ert bolag följer best practice.


Att ta sitt ansvar för en hållbar utveckling kräver långsiktighet och en välutvecklad hållbarhetsstrategi. Med föränderliga lagkrav och växande utmaningar behöver företag skapa sig en förståelse för sin roll i omställningen och förklara för sina aktieägare vilka åtgärder som vidtas för framtiden. På AVA Corporate Communications är vi experter på hållbarhetskommunikation som balanserar engagerande storytelling med konkreta och tydliga redogörelser för milstolpar i arbetet. Som hållbarhetskonsult hjälper vi er kartlägga era påverkansområden, vägleder er genom regelverken och säkerställer att ni når ut till marknaden på ett begripligt och trovärdigt sätt.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka möte

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Dan Setterwall

Senior advisor +46 20 89 93 97 [email protected]

Visste du att?

74%

av institutionella investerare är nu mer benägna att avyttra tillgångar baserat på bristfällig ESG-prestation än före pandemin.
Källa: EY, Global Institutional Investor Survey 2021

87%

av investerare anser att företagsrapporteringen innehåller åtminstone någon form av greenwashing.
Källa: PwC, Global Investor Survey 2022.
Vår kompetens

Med vår långa erfarenhet inom hållbarhetskommunikation vet vi vilka satsningar som verkligen gör skillnad.


Våra konsulter är experter inom hållbarhetsrapportering och står redo att lyfta er kommunikation till nästa nivå. En väl avvägd balans mellan storytelling, tabeller och infografik garanterar trovärdiga års- och hållbarhetsredovisningar. Med oss kan ni vara säkra på att er rapportering är engagerande och väldesignade, samtidigt som den mötet alla marknadens krav.

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.