IR-utbildning

Få större förståelse för hur er kommunikation påverkar marknaden med vår utbildning inom investor relations.

Tjänst

Bli bättre på att kommunicera med marknaden, media och era investerare.

Allt högre förväntningar på företagsledare

Investor relations (IR) har blivit en allt viktigare funktion hos företag för att framgångsrikt navigera i en noterad miljö. Kraven på att företag sköter sin finansiella kommunikation korrekt ökar ständigt, både genom strängare lagstiftning men även genom att investerare ställer allt högre krav på professionalism och transparens. Att lära sig medielogik och marknadens dynamik tar tid, och för en ny vd, finanschef eller operativ chef finns det många fallgropar att undvika.

Lär er prata om ert värdeskapande

Att vara tydlig, konsekvent och transparent låter kanske som enkla tips, men få företag lyckas skapa ett samspel mellan sin operationella strategi och externa kommunikation. Som företagsledare är det av yttersta vikt att på ett förtroendeingivande sätt kunna förklara hur man skapar aktieägarvärde långsiktigt. Vi på AVA har lång erfarenhet av IR och finansiell kommunikation. Oavsett om ni vill bli bättre på att prata med media, formulera tydliga pressmeddelanden och kvartalsrapporter, eller prata med investerare, kan vi erbjuda stöd och rådgivning. Kontakta oss så sätter vi ihop en IR-utbildning anpassad för era behov.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta oss för mer information.

Kontakt

Christian Hall

Senior advisor +46 20 89 93 43 [email protected]

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Vi kan hjälpa er med...

Kurser och utbildning inom IR
Rådgivning och expertis
Utveckling av IR-funktion

Visste du att?

100%

Vi är stolta över att 100% av våra kunder väljer att fortsätta samarbeta med oss. Våra kunder är främst publika bolag på Nasdaq Stockholm Small, Mid och Large Cap.

15%

Vi arbetar målinriktat och effektivt. Våra kunder uppnår årliga besparingar om 15% i genomsnitt, utan att kompromissa på slutresultatet.

Vanliga frågor och svar

Vad gör en IR-ansvarig?
Varför behöver man utbildning inom IR?
Varför är det viktigt att lägga tid på investerarrelationer?

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.