Sociala medier

Med AVA som partner blir sociala medier ert mest effektiva verktyg för att förmedla ert budskap och bygga er varumärkesidentitet.

Tjänst

Sociala medier - nå ut till er målgrupp

Sociala medier - en central del av er kommunikationsstrategi

Sociala medier är idag ett avgörande kommunikationsverktyg för att effektivt nå ut till era kunder och andra intressenter. Med en mängd olika kanaler att välja mellan, från Facebook och Instagram till LinkedIn och YouTube, är det avgörande att välja rätt kanal för rätt innehåll och målgrupp. På AVA Corporate Communications har stor kompetens och erfarenhet kring vad som krävs för att utforma en hållbar strategi för sociala medier hjälper er uppnå era mål.

Navigera genom utmaningarna med sociala medier

Att bygga upp en stark närvaro på sociala medier är utmanande. Dels gäller det att man till en första början väljer rätt plattform för syftet, dels att man arbetar utifrån algoritmerna för att inte försvinna i bruset. Det kräver en förståelse för vilket innehåll som ska användas och målgruppens sammansättning. Vi hjälper er förstå hur ni bäst arbetar med sociala medier och stöttar er i produktion av engagerande kampanjer och innehåll.

Vi kan hjälpa er med...

Utformning av sociala mediestrategier
Positionering och målgruppsanalys
Innehållsproduktion och kampanjutveckling
Underhåll och utvärdering av sociala medier
Konsultation och utbildning inom sociala medier

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Varför är det viktigt att ha en stark närvaro på sociala medier?
Vad är en målgruppsanalys?

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.