Medieträning

Medieträning är en kritisk del i varumärkesbygget för alla företag.

Tjänst

Medieträning - en nyckel till framgångsrik kommunikation och ett starkt varumärke

Så stärker du ditt varumärke med medieträning

Medieträning handlar inte bara om att förbereda sig för intervjuer eller presskonferenser - det handlar också om att bygga upp och skydda ert varumärke. Genom effektiv medieträning kan du skapa en stark grund för ditt företags framträdande i media, oavsett om det handlar om planerade pressmeddelanden, oplanerade intervjuer eller krishantering. Ett starkt varumärke byggs inte bara genom bra produkter eller tjänster, utan också genom hur företaget framstår inför allmänheten. På AVA Corporate Communications hjälper vi er att stärka ert varumärke genom effektiv medieträning.

Medieträning i olika situationer

Medieträning är viktig oavsett om du står inför en intervju, en kapitalmarknadsdag, en bolagsstämma eller en kris. I var och en av dessa situationer behöver du vara redo att effektivt och tydligt kommunicera ert budskap och skydda ert varumärke. Vi på AVA har lång erfarenhet av medieträning och kan erbjuda rådgivning och stöd för att du ska känna dig trygg och säker i alla dessa situationer. Vi hjälper er att bli förberedda och redo att framföra ert budskap på bästa möjliga sätt.

Vi kan hjälpa er med...

Produktion och upprättande av medieträningsrutiner
Rådgivning och stöd i mediehantering
Medieträningsworkshops och krishantering

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Varför är medieträning viktigt för företag och varumärken?
Vad är fördelarna med att få professionell medieträning?
Vilka är de viktigaste aspekterna av medieträning?
Vilka situationer kan gynnas av medieträning?
Vilken typ av stöd erbjuder AVA Corporate Communications i medieträning?

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.