Medieträning

Att vara medietränad är kritiskt för att lyckas i rollen som företagsledare.

Tjänst

Medieträning - en avgörande faktor för ledare i stora publika bolag

Grunden för ett gott anseende och rykte

Medieträning lägger grunden för konsekvent och enhetlig kommunikation. Bristande förberedelser riskerar att leda till motsägelsefulla uttalanden och förmedlandet av ett osäkert intryck under mediaframträdanden, vilket kan skada varumärket, företagets anseende och urholka förtroendet för ledningen. Genom proaktiva förberedelser kan intervjuer och andra framträdanden istället bli en möjlighet att förmedla de budskap ni vill nå ut med.

Medieträning för olika situationer

Medieträning är viktigt inför allt från intervjuer till kapitalmarknadsdagar och bolagsstämmor. Gemensamt för dessa tillfällen är att de kräver tydliga budskap och bra presentationsteknik. Samtidigt kräver olika situationer anpassning och budskapen bör utformas utifrån målgruppens behov och intresse. Vi har lång erfarenhet av både PR och IR och är experter inom kommunikation gentemot olika typer av intressenter och målgrupper. Vi erbjuder rådgivning, stöd och innehållsproduktion som förbereder och hjälper er att framföra era budskap på bästa möjliga sätt.

Vi kan hjälpa er med...

Upprättande av regelbunden medieträning
Rådgivning och stöd i mediehantering
Medieträningsworkshops och krishantering

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Vad är fördelarna med att få professionell medieträning?
Vilka är de viktigaste aspekterna av medieträning?

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.