Medieträning

Medieträning är en kritisk del i varumärkesbygget för alla företag.

Tjänst

Medieträning - nyckeln till framgångsrik kommunikation och ett starkare varumärke

Grunden för ett gott anseende och rykte

Medieträning lägger grunden för konsekvent och enhetlig kommunikation. Bristande förberedelser riskerar leda till motsägelsefulla uttalanden och förmedlandet av ett osäkert intryck under mediaframträdanden, vilket kan skada varumärket, företagets anseende och urholka förtroendet för ledningen. Genom proaktiva förberedelser kan intervjuer och andra framträdanden istället bli en möjlighet som hjälper ert företag att förmedla de budskap ni vill nå ut med.

Medieträning i olika situationer

Medieträning är viktigt inför allt från intervjuer till kapitalmarknadsdagar och bolagsstämmor. Gemensamt för dessa tillfällen är att de kräver tydliga budskap och ett självsäker representation. Samtidigt kräver olika situationer anpassning och budskapen bör utformas utifrån målgruppens behov och intresse. På AVA Corporate Communications har vi lång erfarenhet av både PR och IR, vilket gör oss till experter inom kommunikation gentemot flera typer av intressenter och målgrupper. Vi erbjuder rådgivning, stöd och innehållsproduktion som förbereder och hjälper er att framföra era budskap på bästa möjliga sätt.

Vi kan hjälpa er med...

Produktion och upprättande av medieträningsrutiner
Rådgivning och stöd i mediehantering
Medieträningsworkshops och krishantering

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Vad är fördelarna med att få professionell medieträning?
Vilka är de viktigaste aspekterna av medieträning?

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.