Ava stärker upp sitt team - rekryterar Filippa Lambert

AVA Corporate Communications fortsätter att växa och har glädjen att presentera vår senaste medarbetare Filippa Lambert! På Ava kommer Filippa att arbeta som analytiker med särskild fokus på hållbarhet, finansiell kommunikation och Investor Relations. 

Tidigare har Filippa Lambert arbetat på Carnegie Fonder och har erfarenhet kring fondarbete, sparande och ESG-analyser. Hon har även arbetat på Deloitte inom Financial Advisory där hon arbetat med finansiell due diligence samt andra finansiella analyser.

Filippa studerar idag på Handelshögskolan i Stockholm där hon läser Business and Economics. Hon är med i kårstyrelsen och ansvarig för den externa och interna kommunikationen för dem. Tidigare har hon även suttit som ordförande och projektkoordinator för Mediautskottet (MedU) på Handelshögskolan.

AVA Corporate Communications är en ledande kommunikationsbyrå baserad i Stockholm med kunder över hela Sverige. Ava hjälper bolag och organisationer att bygga förtroendefulla och långsiktiga relationer och driver sina kunders utveckling framåt.

Våra expertområden

Finansiell kommunikation

Med noggrann analys och kreativ presentation förvandlar vi finansiell data till tydliga och engagerande rapporter som lyfter fram er verksamhets unika styrkor.

Läs mer

Investor Relations

Från strategisk planering till genomförande av börsintroduktioner och kapitalmarknadsdagar, säkerställer vi att ni kommunicerar effektivt med era investerare.

Läs mer

Hållbarhet

Vi guidar er genom de senaste hållbarhetstrenderna och lagkraven, och hjälper er att rapportera på ett sätt som understryker ert engagemang för en hållbar framtid.

Läs mer

Digitala lösningar

Skapa digitala upplevelser som engagerar era intressenter med innovativa och användarvänliga plattformar som driver er kommunikation framåt.

Läs mer

Varumärke

Vi hjälper er att framhäva er närvaro på marknaden med ett omisskännligt varumärke som kommunicerar er unika identitet och upplevelse med era kunder.

Läs mer

Public Relations

Bygg och vårda långsiktiga relationer som skapar varaktigt förtroende och stärker ert varumärkes röst i alla kanaler.

Läs mer

Kontakta oss

Vårt team av strategiska rådgivare är redo att hjälpa er att skapa och implementera effektiva kommunikationslösningar.

Kontakt

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.