Vi har glädjen att presentera vår nyaste medarbetare - välkommen Gunnel Sköld

AVA Corporate Communications fortsätter att växa och vi är stolta över att välkomna Gunnel Sköld till vårt team. Som analytiker på Ava kommer Gunnel att arbeta med hållbarhet, investor relations och finansiell kommunikation.

Tidigare har Gunnel arbetat som Trading Surveillance Analyst på Nasdaq Stockholm och har en bakgrund inom finanssektorn. Hennes erfarenheter inom Investment Banking innefattar arbete med obligationstransaktioner och företagsfinansiering.

Gunnel har en kandidatexamen i Business och Economics från Handelshögskolan i Stockholm och har även studerat Business Management på University of Edinburgh. Utöver sina erfarenheter har Gunnel ett stort intresse för finansiell kommunikation och brinner för hållbarhet. Under sin tid på Handelshögskolan har hon varit med i styrelsen för Hållbarhetsgruppen i studentkåren.

AVA Corporate Communications är en ledande kommunikationsbyrå i Stockholm med kunder runt om i Sverige. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och starka relationer med våra kunder. Vi erbjuder en komplett uppsättning tjänster inom finansiell kommunikation, hållbarhet och investor relations. Därmed kan vi hantera alla olika typer av uppdrag som rör bolag på börsen, eller på väg dit. 

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.