Vi har glädjen att presentera vår nyaste medarbetare - välkommen Gunnel Sköld

AVA Corporate Communications fortsätter att växa och vi är stolta över att välkomna Gunnel Sköld till vårt team. Som analytiker på Ava kommer Gunnel att arbeta med hållbarhet, investor relations och finansiell kommunikation.

Tidigare har Gunnel arbetat som Trading Surveillance Analyst på Nasdaq Stockholm och har en bakgrund inom finanssektorn. Hennes erfarenheter inom Investment Banking innefattar arbete med obligationstransaktioner och företagsfinansiering.

Gunnel har en kandidatexamen i Business och Economics från Handelshögskolan i Stockholm och har även studerat Business Management på University of Edinburgh. Utöver sina erfarenheter har Gunnel ett stort intresse för finansiell kommunikation och brinner för hållbarhet. Under sin tid på Handelshögskolan har hon varit med i styrelsen för Hållbarhetsgruppen i studentkåren.

AVA Corporate Communications är en ledande kommunikationsbyrå i Stockholm med kunder runt om i Sverige. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och starka relationer med våra kunder. Vi erbjuder en komplett uppsättning tjänster inom finansiell kommunikation, hållbarhet och investor relations. Därmed kan vi hantera alla olika typer av uppdrag som rör bolag på börsen, eller på väg dit. 

Våra expertområden

Finansiell kommunikation

Med noggrann analys och kreativ presentation förvandlar vi finansiell data till tydliga och engagerande rapporter som lyfter fram er verksamhets unika styrkor.

Läs mer

Investor Relations

Från strategisk planering till genomförande av börsintroduktioner och kapitalmarknadsdagar, säkerställer vi att ni kommunicerar effektivt med era investerare.

Läs mer

Hållbarhet

Vi guidar er genom de senaste hållbarhetstrenderna och lagkraven, och hjälper er att rapportera på ett sätt som understryker ert engagemang för en hållbar framtid.

Läs mer

Digitala lösningar

Skapa digitala upplevelser som engagerar era intressenter med innovativa och användarvänliga plattformar som driver er kommunikation framåt.

Läs mer

Varumärke

Vi hjälper er att framhäva er närvaro på marknaden med ett omisskännligt varumärke som kommunicerar er unika identitet och upplevelse med era kunder.

Läs mer

Public Relations

Bygg och vårda långsiktiga relationer som skapar varaktigt förtroende och stärker ert varumärkes röst i alla kanaler.

Läs mer

Kontakta oss

Vårt team av strategiska rådgivare är redo att hjälpa er att skapa och implementera effektiva kommunikationslösningar.

Kontakt

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.