Distribution

En effektiv distributionsstrategi är nyckeln till framgång i dagens affärslandskap.

Tjänst

Nå rätt målgrupp med AVA Corporate Communications

Optimerad distribution för maximal påverkan

Kommunikationsinsatserna utgör kärnan i er strategi för att nå ut till intressenter, investerare och marknaden. Utan rätt distributionsstrategi riskerar ert innehåll och era budskap att gå förlorade. Vi på AVA Corporate Communications kan hjälpa er att skapa och distribuera engagerande innehåll för er målgrupp. Med vår expertis och våra strategiska verktyg kan vi säkerställa att era budskap når rätt publik, varje gång.

Använd en effektiv distributionsstrategi

Idag finns det en mängd olika sätt att nå ut till era intressenter. Vi gör jobbet åt er genom att erbjuda strategier som omfattar målgruppsanalys, optimering av kampanjer, målgruppsanpassad annonsering, utveckling av distributionslistor samt rådgivning om vilka tjänster som bäst passar era behov. Oavsett om ni vill öka trafiken till er webbplats, få mer exponering i mediekanaler, eller utöka er närvaro på sociala medier, är AVA Corporate Communications en trygg partner för ert företag.

Vi kan hjälpa er med...

Strategisk rådgivning och distributionstjänster
Målgruppsanalys
Hjälp med kampanjoptimering och distributionsrutiner
SEO - sökordsoptimering

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Vilka alternativa tjänster finns det för distribution
Vad är målgruppsanalyser och vad används de till?

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.