Distribution

En effektiv distributionsstrategi är nyckeln till framgång i dagens konkurrensutsatta affärslandskap.

Tjänst

Nå rätt målgrupp med AVA Corporate Communications

Optimera distributionen för maximal påverkan

Ett företags kommunikationsinsatser är A och O för att lyckas nå de mål som sätts upp. Kommunikationsinsatserna utgör kärnan i er strategi för att nå ut till intressenter, investerare och marknaden. Utan rätt distributionsstrategi riskerar noggrant formulerade budskap att gå förlorade. Hos AVA Corporate Communications kan vi hjälpa dig att optimera din kommunikation för maximal effekt. Med vår expertis och våra strategiska verktyg kan vi säkerställa att dina budskap når rätt publik, varje gång.

Strategier för effektiv distribution

Idag finns det en mängd olika sätt att nå ut till din målgrupp, vilket kan kännas överväldigande. Vi kan göra jobbet åt er genom att erbjuda strategier för distribution som omfattar intressentanalys, optimering av kampanjer, utveckling av distributionslistor och rådgivning om vilka tjänster som bäst passar era behov. Oavsett om ni vill öka trafiken till er webbplats, få mer exponering i mediekanaler såsom Dagens Industri, eller maximera din närvaro på sociala medier, är AVA Corporate Communications här för att hjälpa er. 

Vi kan hjälpa er med...

Strategisk rådgivning och distributionsoptimering
Intressentanalyser och målgruppsförståelse
Hjälp med kampanjoptimering och distributionsrutiner
SEO - sökordsoptimering

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Frequently asked questions and answers

Why is the distribution of our communication material so important?
How can AVA Corporate Communications help us with distribution?
What are stakeholder analyses and how can they help us?

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.