Investeringscase och investment story

Ert investeringscase och investment story är avgörande för att bygga starka relationer med nya och befintliga investerare.

Tjänst

Investeringscase och investment story - berätta er framgångssaga för marknaden

Vikten av ett starkt investeringscase

Ett välutformat investment case kommunicerar era styrkor, affärsmodell samt strategi på ett tydligt sätt. Samtidigt ingjuter det ett förtroende för företagets förmåga att leverera värde både idag och över tid och skapar intresse. Med hjälp av investeringscaset kan ni förklara för investerare vad som särskiljer er och varför ni utgör en bra investering. 

Skapa er unika investment story

För att stå ut på börsen är storytelling A och O, samtidigt som tydlig redovisning av tidigare prestationer stärker förtroendet för bolagets förmåga att leverera över tid. Genom att kombinera både siffror, vision och värderingar kan ni utmärka er som en attraktiv aktie med spännande framtidsutsikter. Vi på AVA står redo att hjälpa er sprida er berättelse enligt best-practice för stärkta investerarrelationer. 

 

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka ett möte

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Vi kan hjälpa er med...

Utformning av budskap och investeringscase
Distribution till kapitalmarknaden

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Vad innebär ett investeringscase och hur skapar man det?
Vilka kanaler kan användas för att kommunicera vår investment story?

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.