IR-konsult och rådgivning

Bygg långsiktiga relationer med investerare med ett effektivt IR-arbete.

Tjänst

Det löpande IR-arbetet lägger grunden för företagets värdering på kapitalmarknaden.

Goda rutiner bygger förståelse för bolaget

Huvudsyftet med investor relations (IR) är att bygga och bibehålla goda relationer med investerare. Utan välfungerande rutiner för den finansiella kommunikationen med investerare och analytiker riskerar företag att förlora sitt förtroende, vilket kan påverka aktiekursen negativt och försämra möjligheten att anskaffa kapital på börsen. Transparent och konsekvent kommunikation om företagets utveckling minskar risken för negativa reaktioner vid ouppfyllda mål och förväntningar, och stärker också förtroendet långsiktigt.

AVA som IR-partner

Som en kommunikationsbyrå med spetskompetens inom IR hanterar vi dagligen all typ av kommunikation med investerare. Vi förmedlar information till kapitalmarknaden löpande i form av pressmeddelanden och investerarmöten samt långsiktigt genom kvartalsrapporter, årsredovisningar och kapitalmarknadsdagar. Vi erbjuder flera servicepaket, inklusive helhetslösningar, där vi fungerar som en utökad IR-funktion. Med vår erfarenhet från olika bolag och industrier får ni tillgång till ett brett spektrum av kompetenser och ett team som gör det lilla extra – till samma kostnad som en enda person.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta oss för mer information.

Kontakt

Christian Hall

Senior advisor +46 20 89 93 43 [email protected]

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Vi kan hjälpa er med...

Löpande IR och strategisk rådgivning
Kommunikationsstrategier riktade mot investerare
Helhetslösning - IRO for hire

Visste du att?

100%

Vi är stolta över att 100% av våra kunder väljer att fortsätta samarbeta med oss. Våra kunder är främst publika bolag på Nasdaq Stockholm Small, Mid och Large Cap.

15%

Vi arbetar målinriktat och effektivt. Våra kunder uppnår årliga besparingar om 15% i genomsnitt, utan att kompromissa på slutresultatet.

Vanliga frågor och svar

Varför är löpande IR-arbete viktigt för mitt företag?
Varför ska vi anlita AVA för vårt löpande IR-arbete?

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.