Löpande IR-arbete

Skapa långsiktiga och hållbara relationer med investerare genom effektivt löpande IR-arbete.

Tjänst

Ett löpande IR arbete är en avgörande del för företags framgång och motståndskraft.

Goda rutiner skapar starka relationer

Huvudsyftet med investor relations (IR) är att bygga och bibehålla bra relationer med investerare. Utan goda rutiner kring den finansiella kommunikationen med investerarkollektivet riskerar företag att förlora sitt förtroende vilket kan påverka aktiekursen och försämra förmågan att anförskaffa kapital på börsen framöver. Att vara transparent och konsekvent i kommunikationen kring företagets utveckling minskar inte bara risken för starka negativa reaktioner till följd av ouppfyllda mål eller förväntningar, det stärker också förtroendet långsiktigt.

AVA som IR-partner

Som en kommunikationsbyrå med spetskompetens inom IR är vi vana vid all typ av kommunikation med investerare. Vi arbetar dagligen med information till kapitalmarknaden, dels löpande i form av bland annat pressmeddelanden och dels långsiktigt med kvartalsrapporter, årsredovisningar och planering av investerarmöten. Vi erbjuder en möjlighet till fullskalig integrering där vi anlitas som IR-funktion. Med vår erfarenhet från olika bolag och projekt får ni tillgång till många olika kompetenser och ett team som gör det lilla extra – för samma pris som enbart en person. 

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka ett möte

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Vi kan hjälpa er med...

Löpande IR och strategisk rådgivning
Kommunikationsstrategier riktade mot investerare
Fullskalig integrering - IR for hire

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Varför är löpande IR-arbete viktigt för mitt företag?
Varför ska vi anlita AVA för vårt löpande IR-arbete?

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.