AVA fortsätter att växa - välkommen Julia Mikalsen

AVA Corporate Communications växer och vi är glada att presentera vår senaste medarbetare, Julia Mikalsen. Som analytiker på Ava kommer Julia att fokusera på Investor Relations, PR och hållbarhet.

Tidigare har Julia varit Social Media Specialist på Kry och ansvarat för PR-projekt och utvecklingen av mediestrategier. Hon har även arbetat på SSF där hon ansvarade för marknadskommunikation, inklusive lanseringar och kampanjer. Julia har bred erfarenhet inom mediestrategier, varumärkesutveckling och PR.

Utöver sin erfarenhet har Julia ett stort intresse för hur kommunikation kan användas för att utveckla verksamheter. Hon har därför valt att studera en kandidatexamen i Strategisk Kommunikation på Lunds universitet. Programmet täcker områden som finansiell kommunikation, varumärkeskommunikation och digital kommunikation.

AVA Corporate Communications är en ledande kommunikationsbyrå i Stockholm med kunder runt om i Sverige. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och starka relationer med våra kunder. Vi erbjuder en komplett uppsättning tjänster inom företagskommunikation, hållbarhet och finansiell kommunikation. Därmed kan vi hantera alla olika typer av uppdrag som rör bolag på börsen, eller på väg dit. 

Våra expertområden

Finansiell kommunikation

Med noggrann analys och kreativ presentation förvandlar vi finansiell data till tydliga och engagerande rapporter som lyfter fram er verksamhets unika styrkor.

Läs mer

Investor Relations

Från strategisk planering till genomförande av börsintroduktioner och kapitalmarknadsdagar, säkerställer vi att ni kommunicerar effektivt med era investerare.

Läs mer

Hållbarhet

Vi guidar er genom de senaste hållbarhetstrenderna och lagkraven, och hjälper er att rapportera på ett sätt som understryker ert engagemang för en hållbar framtid.

Läs mer

Digitala lösningar

Skapa digitala upplevelser som engagerar era intressenter med innovativa och användarvänliga plattformar som driver er kommunikation framåt.

Läs mer

Varumärke

Vi hjälper er att framhäva er närvaro på marknaden med ett omisskännligt varumärke som kommunicerar er unika identitet och upplevelse med era kunder.

Läs mer

Public Relations

Bygg och vårda långsiktiga relationer som skapar varaktigt förtroende och stärker ert varumärkes röst i alla kanaler.

Läs mer

Kontakta oss

Vårt team av strategiska rådgivare är redo att hjälpa er att skapa och implementera effektiva kommunikationslösningar.

Kontakt

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.