AVA:s team växer ytterligare – välkommen Jennifer Jerand

AVA Corporate Communications är glada och stolta över att välkomna Jennifer Jerand till teamet. Jennifer kommer att arbeta med finansiell kommunikation, hållbarhet och varumärke i rollen som analytiker.

Jennifer studerar sista terminen på Ekonomiprogrammet på Uppsala Universitet och har tidigare erfarenhet av varumärkesarbete och strategisk kommunikation från Le Bureau, idag en del av Gullers Group. 

Utöver studierna i Uppsala har Jennifer också varit på utbytesår på Westminster School i Connecticut, USA, samt på City University of Hong Kong, i Kina. I Uppsala har hon varit aktiv i marknadsföringsgruppen för Uppsalaekonomerna. 

AVA Corporate Communications är en nytänkande kommunikationsbyrå i Stockholm och Göteborg med spetskompetens inom finansiell kommunikation, investor relations, hållbarhet och digitala lösningar. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och arbetar idag med ett flertal börsnoterade företag runt om i hela Sverige. 

Våra expertområden

Finansiell kommunikation

Med noggrann analys och kreativ presentation förvandlar vi finansiell data till tydliga och engagerande rapporter som lyfter fram er verksamhets unika styrkor.

Läs mer

Investor Relations

Från strategisk planering till genomförande av börsintroduktioner och kapitalmarknadsdagar, säkerställer vi att ni kommunicerar effektivt med era investerare.

Läs mer

Hållbarhet

Vi guidar er genom de senaste hållbarhetstrenderna och lagkraven, och hjälper er att rapportera på ett sätt som understryker ert engagemang för en hållbar framtid.

Läs mer

Digitala lösningar

Skapa digitala upplevelser som engagerar era intressenter med innovativa och användarvänliga plattformar som driver er kommunikation framåt.

Läs mer

Varumärke

Vi hjälper er att framhäva er närvaro på marknaden med ett omisskännligt varumärke som kommunicerar er unika identitet och upplevelse med era kunder.

Läs mer

Public Relations

Bygg och vårda långsiktiga relationer som skapar varaktigt förtroende och stärker ert varumärkes röst i alla kanaler.

Läs mer

Kontakta oss

Vårt team av strategiska rådgivare är redo att hjälpa er att skapa och implementera effektiva kommunikationslösningar.

Kontakt

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.