Medierelationer

Vikten av goda medierelationer är viktigare än någonsin i dagens samhälle.

Tjänst

Medierelationer - ett ovärderligt verktyg för börsnoterade företag

Betydelsen av starka och bestående medierelationer

Goda relationer med media spelar en avgörande roll för företag att nå ut med budskap, skapa varumärkeskännedom och bygga förtroende för organisationen. Att ha starka och långsiktiga relationer med media ger ert företag möjlighet att framhäva era styrkor och prestationer, samt att proaktivt hantera eventuella utmaningar. Genom att vara synlig i relevant media skapar du ett starkt intryck hos investerare, potentiella kunder och andra viktiga målgrupper.

Upprätthållande av konstruktiva medierelationer

Att upprätthålla goda medierelationer och tillmötesgå journalisters behov och förväntningar kräver arbetet strategisk planering och noggrann förberedelse. En ytterligare aspekt av arbetet är förmågan att anpassa kommunikationen till varje specifikt format och målgrupp samt att hålla sig uppdaterad om de senaste mediekanalerna. Vi på AVA har lång erfarenhet av att hjälpa företag att navigera i medielandskapet, och vi kan skapa en anpassad PR-strategi som uppfyller just era unika behov och mål.

Vi kan hjälpa er med...

Utveckling av medierelationer
PR-strategi och PR-plan
Produktion och distribution av pressmeddelanden
Journalistkontakter och möten med media

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Vad innebär det att utveckla medierelationer?
Hur hjälper AVA företag att skapa en effektiv PR-strategi?

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.