Nu startar AVA Corporate Communications

Äntligen drar vi igång AVA Corporate Communications! AVA är en kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper företag och organisationer att hitta nya och kreativa sätt att arbeta med företagskommunikation.

Alexander Paziraei är en av grundarna i det nya bolaget och har tidigare varit Partner på Korp Kommunikation och CFO på Oxenstierna & Partners. Vi är ett mindre företag och vi går alltid den berömda extra milen för att kunna leverera en bra slutprodukt. Genom att lyssna på våra kunders åsikter och förutsättningar noggrant kan vi erbjuda vägledning och hjälpa företag och organisationer att rikta nytänkande kommunikation till rätt målgrupp.

På AVA tror vi på effektiv kommunikation som ger resultat och tydliga lösningar. Den kunskap vi har som byrå ger oss en utmärkt helhetssyn - både när det kommer till dagens trender och morgondagens möjligheter på marknaden. Vårt team har många års gedigen erfarenhet av att utveckla tjänster och lösningar inom finansiell kommunikation, hållbarhet, varumärke och PR.

Låt oss hjälpa er få ut ert budskap. Välkommen att kontakta oss!

Våra expertområden

Finansiell kommunikation

Med noggrann analys och kreativ presentation förvandlar vi finansiell data till tydliga och engagerande rapporter som lyfter fram er verksamhets unika styrkor.

Läs mer

Investor Relations

Från strategisk planering till genomförande av börsintroduktioner och kapitalmarknadsdagar, säkerställer vi att ni kommunicerar effektivt med era investerare.

Läs mer

Hållbarhet

Vi guidar er genom de senaste hållbarhetstrenderna och lagkraven, och hjälper er att rapportera på ett sätt som understryker ert engagemang för en hållbar framtid.

Läs mer

Digitala lösningar

Skapa digitala upplevelser som engagerar era intressenter med innovativa och användarvänliga plattformar som driver er kommunikation framåt.

Läs mer

Varumärke

Vi hjälper er att framhäva er närvaro på marknaden med ett omisskännligt varumärke som kommunicerar er unika identitet och upplevelse med era kunder.

Läs mer

Public Relations

Bygg och vårda långsiktiga relationer som skapar varaktigt förtroende och stärker ert varumärkes röst i alla kanaler.

Läs mer

Kontakta oss

Vårt team av strategiska rådgivare är redo att hjälpa er att skapa och implementera effektiva kommunikationslösningar.

Kontakt

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår integritetspolicy, inklusive vår cookiepolicy.