Vi har glädjen att presentera två nya medarbetare - välkommen Linus Werner och Rebecka Berg

AVA Corporate Communications fortsätter att växa och vi är stolta över att välkomna två nya medarbetare, Linus Werner och Rebecka Berg.

Linus Werner kommer att arbeta som analytiker inom investor relations, finansiell kommunikation och PR. Närmast kommer Linus från Dagens Industri där han under många år arbetat som journalist och redaktör. Linus har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet, en kandidatexamen i företagsekonomi från Stockholms universitet och en masterexamen i redovisning och finansiering från Uppsala universitet.

Rebecka Berg kommer att arbeta som analytiker med fokus inom investor relations, PR och med varumärke. Tidigare har Rebecka arbetat med varumärkesutveckling och marknadsföring för flera olika bolag. För nuvarande studerar hon sista året på kandidatprogrammet i Business and Economics på Handelshögskolan i Stockholm. På Handelshögskolan har hon även varit kåraktiv och suttit med i styrelsen för näringslivsutskottet.

AVA Corporate Communications är en ledande kommunikationsbyrå i Stockholm och Göteborg med kunder runt om i Sverige. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och starka relationer med våra kunder. Vi erbjuder en komplett uppsättning tjänster inom finansiell kommunikation, hållbarhet och investor relations. Därmed kan vi hantera alla olika typer av uppdrag som rör bolag på börsen, eller på väg dit.

Kontakta oss

*
*
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.