ESEF-rapportering

ESEF är ett steg mot transparent och jämförbar finansiell information i en allt mer digitaliserad värld.

Tjänst

Maximera värdet av ESEF - smidiga och effektiva lösningar för era finansiella rapporter

En introduktion till ESEF-rapportering

European Single Electronic Format (ESEF) är det nya standardformatet för digital rapportering som berör alla noterade bolag. Genom att introducera ESEF strävar man efter att skapa en enhetlig plattform för rapportering som underlättar jämförelse och analys av finansiell information. Vi på AVA, med vår gedigna erfarenhet inom finansiell kommunikation och investerarrelationer, kan hjälpa ditt företag att anpassa sig till detta nya digitala landskap. Vi hjälper er att navigera det nya formatet, förstå dess struktur och nyttja dess fördelar för att effektivt kommunicera med era intressenter.

Vår expertis inom ESEF

Att förstå och anpassa sig till nya rapporteringsstandarder kan vara utmanande. Här kommer vi in i bilden. Oavsett var du befinner dig i processen, vare sig du fortfarande söker efter den bästa lösningen eller redan har valt en, kan vi hjälpa dig. Med kunskap kring de senaste reglerna och marknadens olika leverantörer och lösningar kan vi ge dig rådgivning och stöd för att framgångsrikt implementera ESEF. Vi erbjuder projektledning för att säkerställa en smidig och effektiv process, vilket ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet. Hos AVA ser vi till att din årsredovisning blir mer än bara en rapport – den blir ett kraftfullt kommunikationsverktyg.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta en av våra experter idag.

Boka möte

Alexander Paziraei

Managing Partner +46 20 89 93 82 [email protected]

Dan Setterwall

Senior rådgivare +46 20 89 93 43 [email protected]

Vi kan hjälpa er med...

ESEF-implementering och rådgivning
Val av leverantör och lösning
Planering och taggning

Vi brinner för riktigt bra företagskommunikation

Vi ser alla delar av kommunikationen som länkar i en kedja, och en kedja är bara så stark som den svagaste länken är. Vår vision är att erbjuda börsnoterade företag en helhetslösning så att alla bitar faller på plats. 

Vanliga frågor och svar

Vad är ESEF och varför är det viktigt för börsnoterade företag?
Hur kan AVA hjälpa mitt företag med ESEF-rapportering?
Vilken typ av rådgivning kan AVA erbjuda kring ESEF?
Vad innebär implementering av ESEF?
Hur kan AVA hjälpa till med val av leverantör och lösning för ESEF?

Kontakta oss

*
*
Allmänt
*
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du vår villkor och bekräftar att du har läst vår integritetspolicy, inklusive vår cookie policy.